marți, 3 februarie 2009

astai un tovarash din carteer


ma rugat pizdosu asta sai pun si io poza acilea sa va holbati voi prostii la el,are asta la pizde de rupe ca mai are un pretenar bun .
pizdosu asta va fute pe toti stie sal imite bine pe ady de vyto , un pretenar okei dar nui asa pretenar ca marean va datzi sama,nici nui asa shjmeker ca marean dar tot e mai tare ca voi bai proastilor...muie cu cacat la proastele emo.


Pi eS: voi va facetzi laba cand io fut

3 comentarii:

  1. Cocalar ce esti :)) care esti frate ma bucur sa vad ca a ajuns internetu si pe la tarani ca tine doar ca ma supara faptu ca nu il folosesti cum trebuie ia vezi cum se folosete si nu mai posta cacat aiurea

    RăspundețiȘtergere
  2. Adi adevaratul:))...inteleg ca blogul iti ocupa prea mult timp si iti solicita creerul in totalitate de aceea nu prea ai avut timp sa treci pe la scoala sa inveti sa scri,si mai apoi sa iti aprofundezi cunostintele.imi pare rau sa iti spun dar tara asta se duce draq datorita unor retardati ca tine..esti incredibil de interesant nu pot sa cred ca mi-am pierdut 2 minute din timpul meu sa ma uit pe acest blog.Pot sa-ti dau un sfat?

    Ti-l dau oricum ;) IMPUSCATE;)

    RăspundețiȘtergere